Cattery Van De Dansen

Kittens

Er zijn geen Kittens beschikbaar..!!

Onze kittens worden allemaal verkocht met stamboom, ze zijn dan twee keer geënt, en worden gechipt en meerdere keren ontwormd en worden in huiselijke kring opgevoed..

Wij zoeken voor onze kleintjes graag gezinnen uit waar ze hun hele leven kunnen blijven, mocht het om één of andere reden na verloop van tijd toch mislopen worden we daar graag van op de hoogte gebracht zodat we samen kunnen zoeken naar de beste oplossing voor een eventuele herplaatsing.

De kittens mogen pas weg op een leeftijd van 13 weken, voor deze datum geven wij de kittens absoluut niet mee !!

Wij behouden ons ook het recht om eventuele nieuwe eigenaars waar wij geen goed gevoel bij hebben te weigeren, ook mensen die bij ons komen aankloppen om een ” koopje ” te doen, zijn aan het verkeerde adres, wij verzoeken hen dan ook vriendelijk om verder te kijken want onze kittens hebben een vaste prijs !

Ook stellen wij voorop dat het kitten niet vrij buiten wordt gelaten !

Onze poezen krijgen maximaal 1 nestje per jaar, zodat 
Anouk,Nikita
,Celine,Shakira optimaal kunnen herstellen bij ons staat de gezondheid van de dieren namelijk op de eerste plaats!

Wij vragen 100 euro als aanbetaling de aanbetaling is een garantie voor de koper dat het kitten gereserveerd is en voor mij dat mensen er niet opeens vanaf zien. Een aanbetaling wordt dan ook niet geretourneerd..

VERKOOPVOORWAARDEN

 OPTIE:
Een optie wil zeggen dat er interesse is voor dit kitten, een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat er een andere koper interesse toont, maar degene die als eerste interesse toont, heeft altijd voorrang. Een optie kan maximaal een week duren. Daarna dient de keuze te worden gemaakt voor een reservering ofwel wordt er afgezien van het kitten.

GERESERVEERD:
Pas als er een aanbetaling is gedaan (minimaal € 100,00) is het kitten gereserveerd en kan er geen andere koper voor dit kitten komen. Als de koper van het kitten afziet van het kitten voordat de koop rond is, krijgt de koper de aanbetaling niet terug. Mocht de verkoper van de verkoop afzien, wordt de aanbetaling terugbetaald.

VERKOCHT:
Het kitten is verkocht als het volledige aankoopbedrag is voldaan, voordat het kitten is overgedragen of bij de overdracht van het kitten.Een aanbetaling zal niet worden terugbetaald als de koper besluit niet tot koop over te gaan.

Bedankt Voor Uw Bezoek